Hafjell Skisenter bare 12 minutter
Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter ligger i Øyer kommune omtrent 15 kilometer nord for Lillehammer. Det er et av Norges største alpinanlegg. Øverste startpunkt ligger
1059 meter over havet og det har en fallhøyde på 864 meter.

Hunderfossen Barn
Hunderfossen eventyrpark

Hunderfossen Familiepark er en av Norges største turistattraksjoner, med over 275 000 besøkende hver sommer. Parken ble grunnlagt i 1984. Hunderfossen Familiepark har mer enn 60 attraksjoner og severdigheter.

Barnas Bondegård Hunderfossen
Barnas Bondegård

Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat dyrene, spis god mat i gårdsbutikken og få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen.

           Aktiviteter i nærområdet

Selskap, bryllup, eventer, bursdag
Selskap

Vi kan tilby flere typer selskap.

Her kan du ha et eget hotell kun for dine gjester.

Livet byr på mange gode og vonde hendelser som en ønsker å dele med sine nære og kjære.

Jubileum, dåp, konfirmasjon, bryllup og minnestund er ulike type selskap som vi kan arrangere hos oss på Øyerfjell Hotell. Vi har mange års erfaring med alt fra mindre middager til større eventer med opp til 75 gjester i spisesalen. Vi vil hjelpe dere igjennom valg av meny, tidsplan, drikkepakker, tekniske løsninger og bordoppsett. Dere kan også velge å ta denne jobben selv. Vi skreddersyr til deres behov.

Send oss en forespørsel i dag!